A PROP DEL AEROPORT DE BARCELONA

Hotel a la costa de Barcelona davant el mar

RESERVA ONLINE

A PRIMERA LÍNIA DE MAR

A LA COSTA DE BARCELONA

Un dels millors hotels a prop de l’aeroport de Barcelona

L'Hotel Playa Golf & Spa Sitges es localitza a només 37 minuts de l’aeroport de Barcelona. La seva proximitat el converteix en el destí ideal per allotjar-se si no està familiaritzat amb la zona.

L'Aparthotel Platja Golf & Spa és un dels hotels preferits pels turistes estrangers i d’àmbit nacional, ja que resulta fàcil trobar un servei transfer des de Sitges a Barcelona i de Barcelona a Sitges.

Un hotel totalment connectat. Transfer Sitges- Aeroport de Barcelona

Existeixen serveis de transfer Sitges- Aeroport de Barcelona que l’ajudaran a arribar ràpidament des de l’aeroport a l’hotel, de la mateixa manera es realitzaran desplaçaments cap a l’aeroport una vegada finalitzi la seva estança a l’Hotel Playa Golf & Spa Sitges.

Obtingui informació de tot aquest servei abans de planificar les seves vacances i li garantim un trajecte còmode i tranquil. Si té dubtes pot contactar amb el personal del nostre hotel perquè l’ajudi.

Els Apartaments Sunway Amapola estan situats en la zona residencial del Vinyet. Ubicats a la zona sud-oest de Sitges, aquesta àrea residencial està formada per cases unifamiliars, petits hotels i edificis d'apartaments familiars. Una zona tranquil·la, verda, propera al centre de Sitges i del pulmó de Sitges com són els jardins del Terramar.

Gaudeixi amb la seva família, dels aproximadament 4 km de platges de sorra daurada i de la brisa mediterrània. Són ideals per a nens ja que l'entrada al mar és gradual i permet als més menuts de la casa poder jugar a la vora sense cap perill.

Totes les cales, disposen de servei de socorrista, així com “xiringuitos”, gandules i parasols. Algunes d'elles també disposen de serveis esportius. Es diu que Sitges gaudeix d'un microclima ja que la major part de dies fa sol, fa bon dia i les temperatures són d'allò més agradables, tant de dia com de nit. No deixin de llogar les bicicletes que Sunway posa a la seva disposició per gaudir en família d'uns dies inoblidables.

L'oferta d'activitats a Sitges per famílies no només se centra a la platja, també podran gaudir dels Jardins del Terramar, situats a la zona més sud-oest de la ciutat. Es considera el pulmó de la ciutat per la seva gran extensió enjardinada, zona lúdica infantil, zona esportiva i una gran font central.

Loading...

LI HO POSEM FÀCIL

RESERVA PER TELÈFON