Reservar
Vida nocturna

Vida nocturna a Sitges

      

Les referències a la incomparable vida nocturna de Sitges passa obligatòriament per un dels carrers més famoses del món pel que fa a marxa es refereix: Carrer del Pecat (només uns pocs la coneixen per la seva veritable nom, el Carrer del Primer de maig). Plena de restaurants, pubs i bars musicals, un recorregut per la marxa de Sitges comença necessàriament aquí: sopar, prendre unes copes i moure l'esquelet fins ben entrada la nit passant cada mitja hora d'un pub al del costat, coneixent gent de tot el món i gaudint d'un gran ambient festiu cada nit.

La festa continua a altes hores de la matinada en alguna de les moltes discoteques de Sitges . A partir de les 3 de la matinada els bars de copes tanquen les seves portes i els clients es dirigeixen a les discoteques que obren les seves portes des d'aproximadament la 1 de la nit. Entre elles es pot optar per Ricky's (una discoteca de les més antigues de la ciutat que se situa en el centre a dues passes del carrer del Pecat). Per als amants de música més forta el millor serà dirigir-se al Sweet Pachá . Compte, a part de la seva Main Room, amb una terrassa ballable al costat del mar a la es poden escoltar els èxits dels 80, ballar al ritme del soul més suau i de l'R & B més sexy. Quant al seu restaurant combina la cuina mediterrània tradicional amb una extravertida fusió internacional de la mà del xef Raúl Luar .

Els més tranquils poden gaudir a Sitges també de pubs amb billars, futbolins, dards , etc., on el prendre una copa a la nit i gaudir amb amics a ambients més tranquils es converteix en el atractiu principal.

Sitges és també conegut internacionalment per ser un centre mundial del turisme gai . El carrer Sant Bonaventura és el punt de trobada principal de vida nocturna, però són molts els pubs, bars o discoteques exclusives per a gent de l'ambient, que permeten divertir-se fins a altes hores de la matinada.

A la sortida del sol, què millor que descansar a alguna de les platges de Sitges i preparar-se de nou per a la propera nit ...

Dynamic i Sweet Pachá són altres referències a la vida nocturna de Sitges, com també ho és la zona del Port d'Aiguadolç , on també es concentren molts restaurants i bars musicals.