Reservar
Ralli de Cotxes

Ralli de Cotxes a Sitges

Des que al febrer de 1959 Joan Antoni Samaranch acomiadés a Barcelona als primers 23 automòbils que van participar al Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona Sitges, cada any - generalment en un diumenge de març - s'ha celebrat aquest esdeveniment que avui és considerat ja festa d'Interès Turístic Nacional.

Els cotxes, prèviament exposats el dia anterior al costat del Arc de Triomf de Barcelona, es reuneixen a la Plaça Sant Jaume ocupant pràcticament la totalitat de l'espai, mentre els seus propietaris, vestits d'època, degusten una típica xocolatada. A les 11 h. es dóna la sortida oficial i els cotxes participants es dirigeixen en direcció a Sitges amb el principal objectiu d'aconseguir arribar sense patir contratemps.

Després de recórrer els al voltant de 40 quilòmetres que separen la sortida de l'arribada, i de travessar les mítiques Costes de Garraf, els cotxes arriben a Sitges, donen una volta pel poble i aparquen al Passeig de la Ribera, on els espectadors es congreguen per admirar-los. Mentrestant, els propietaris (i alguns dels personatges famosos que solen prendre part en el ral·li) participen en el dinar oficial i en el repartiment de premis.

El poder veure les moltes meravelles de la història automobilística que participen en la prova, i als seus propietaris vestits d'època, és reclam suficient perquè cada any multitud de visitants acudeixin a Sitges amb ocasió de la celebració d'aquest ral·li de cotxes d'època.

Si vol venir a gaudir d'aquesta festivitat, no dubti en reservar habitació en una de les nostres habitacions de l'Hotel Sunway Playa Golf & Spa abans que s'acabin les places.