Reservar
Gay Pride

Gay Pride a Sitges

La localitat amb ambient més "gai-friendly" de la Mediterrània celebra cada any el dia de l'Orgull Gai (Gai Pride Sitges) amb una intensa festa-espectacle que dura diversos dies. Sitges ha estat des de sempre unida als col·lectius LGBT a la seva proclamació que qualsevol persona ha d'estar orgullosa de la seva orientació sexual, que la diversitat és un do, i que la identitat sexual no pot ser alterada intencionalment. Per això, el Dia Internacional de l'Orgull Gai (Gai Pride Sitges) arriba a Sitges la seva màxima expressió.

La bandera amb els colors de l'arc de Sant Martí es fa notòria especialment durant aquests dies a qualsevol punt de la localitat, i se celebren multitud d'esdeveniments lúdics com festes, desfilades, concerts, etc. No obstant això, el punt culminant d'aquests dies de festa arriba amb la desfilada principal que es celebra dissabte, en què participa pràcticament tot el poble (bars, clubs, botigues, restaurants, etc.) i que omple d'espectadors el Passeig Marítim. Cada any la desfilada és diferent al d'anys anteriors, amb canvis en l'eslògan i en el recorregut, però sempre manté un ritme i una atmosfera increïbles.

En els últims anys més de 60.000 persones han acudit a Sitges durant els dies que duren les festes del Gay Pride Sitges (orgull Gai) ja que, sigui quina sigui l'orientació de cada un, és una experiència digna de ser vista i viscuda.

Si vol venir a gaudir d'aquesta festivitat, no dubti en reservar habitació en una de les nostres habitacions de l'Hotel Sunway Playa Golf & Spa abans que s'acabin les places.