Reservar
Festival de Tango

Festival de Tango a Sitges

El Festival Internacional de Tango de Sitges és el festival de tango-dansa més antic d'Europa i, segons els seus organitzadors, també el més cosmopolita del món, ja que en una mateixa edició han arribat a participar parelles de 51 països diferents. L'increïble èxit d'aquest esdeveniment de tango es deu a una barreja de diversos factors però, per descomptat, la ubicació i la bellesa de Sitges, a la costa Garraf, molt a prop de Barcelona i de la Costa Daurada, i el que resulti el lloc perfecte per unir ball i vacances en una de les localitats de platja més reconegudes d'Espanya, han ajudat decisivament a aquest èxit.

Homenatges, classes de tècnica per a tots els nivells impartits en espanyol i anglès, milongues oficials amb música en viu i shows, se succeeixen any rere any a Sitges, durant els 5 dies que sol durar el festival, per a delit dels amants del tango. Un dels moments més especials que es repeteix durant els dies que dura el festival arriba amb el capvespre quan moltes parelles, de manera espontània, s'ajunten a la platja en una milonga informal per acomiadar el dia. El ball continua sobre el passeig marítim a la nit, fins ben entrada la matinada. I, a més d'un bon descans a l'Hotel Sunway Playa Golf & Spa, la millor manera de posar-se a punt per al dia següent, pot ser donar-se un bon massatge o passar un temps a les saunes i bany de vapor del nostre Spa.

Si vol venir a gaudir d'aquesta festivitat, no dubti en reservar habitació en una de les nostres habitacions de l'Hotel Sunway Playa Golf & Spa abans que es acabin les places.