Reservar
Compres

Compres a Sitges

El centre de Sitges està format per una xarxa de pintorescs carrers amb gran quantitat de botigues en les que és possible trobar qualsevol tipus d'article que es desitgi: des de roba, calçat i tot tipus de complements per anar a la platja (vestits de bany, pareos, bosses, matalassos aquàtics, etc.) fins a artesania, antiguitats, productes gastronòmics típics, etc. La diversitat i qualitat de les botigues, l'entorn en què estan situades, i la vida dels seus carrers comercials fan que Sitges s'hagi batejat com el Boulevard Blanc.

El Cap de la Vila constitueix el centre del poble de Sitges i d'on surten els principals carrers del nucli urbà. El carrer Major, el carrer Parellades i els carrers que des elles dues desemboquen al Passeig Marítim de Sitges són els més concorreguts i on el visitant pot perdre a la recerca d'algun record artesanal, sempre amb la qualitat i bon servei que distingeixen el comerç local . La tradició en la fabricació de calçat i del tèxtil converteixen en molts comerços d'aquest sector en especialistes de nivell mundial en els articles que ofereixen.

Si s'allotja en els nostres apartaments de vacances o al nostre Hotel Platja Golf de Sitges, deixeu-vos aconsellar pel nostre personal sobre els millors llocs on trobar el que busca per les seves compres. En aquest Hotel Playa Golf posem a la seva disposició, a més, productes típics de Sitges, Catalunya i Espanya.

No dubti a fer una volta i anar de compres a Sitges i així explorar totes sobre botigues i emportar-se un record d'aquesta ciutat tan bonica.