Reservar
Carnaval

Carnaval de Sitges

El Carnaval de Sitges és una de les festes més importants i estimades pels sitgetans; com a mínim, és la festa més important de la temporada d'hivern. Tot Sitges s'omple de colors, creativitat, estètica, música, balls, ...: bogeria i diversió durant tota la setmana!

Dijous Gras arriba a Sitges Sa Majestat el Rei Carnestoltes, personatge que encarna el simbolisme de la festa: desenfrenament, alegria, picaresca, etc. Tot el que envolta aquest personatge és surrealista, des del seu "arribada", prenent possessió del comandament del poble, fins a la seva mort i enterrament el Dimecres de Cendra, passant per la seva "teatre" durant tota la setmana i la seva presència satírica a la finestra de l'Ajuntament. Durant els dies que Sa Majestat està al comandament, acompanyat com cal per una Reina del Carnaval de Sitges (que tanca les desfilades i representa la bellesa i el glamour del carnaval) la vida es mou al ritme del que marca aquest peculiar rei, fent vàlida la màxima que "per Carnaval, tot s'hi val" .Els actes amb més participació són les famoses rues que desfilen pel Passeig de la Ribera i alguns carrers del poble: la Rua de la Disbauxa té lloc la nit de diumenge, i la rua de l'Extermini, la nit de dimarts, i el transcurs representa probablement el punt culminant del Carnaval de Sitges. En aquestes rues, en què solen participar més de 2.500 persones, més de 50 tractors tiren d'altres tantes carrosses engalanades amb diversos motius, pertanyents a agrupacions els membres van convenientment disfressats. Moltes agrupacions utilitzen moltes plomes en les seves disfresses buscant un estil similar al brasiler, i altres són més satíriques; El denominador comú és l'espectacularitat, la vistositat, un estil desenfadat i la música a tot volum, que convida a l'espectador a participar de la festa.

Si vol venir a gaudir d'aquesta festivitat, no dubti en reservar habitació en una de les nostres habitacions de l'Hotel Sunway Playa Golf & Spa abans que s'acabin les places.