Reservar
Barcelona

Què fer a Barcelona

Les comunicacions entre Sitges i Barcelona són ràpides i fàcils. En menys de mitja hora és possible arribar al centre de la capital catalana seguint l'autopista al llarg de la costa. Arribar amb tren també és ràpid: passen trens contínuament que deixen a qui prefereixi aquest mitjà de transport al centre de Barcelona (és recomanable baixar al baixador de Passeig de Gràcia, ja que està perfectament situat per a iniciar qualsevol visita a la ciutat). Tant si s'allotja en els nostres apartaments de vacances com si s'allotja a l'hotel davant del mar, el nostre personal de la recepció de l'Hotel Sunway Playa Golf li aconsellarà sobre els millors horaris i sobre qualsevol altre dubte que tingui a l'hora de planejar la seva visita a Barcelona.

El Bus Turístic és una bona opció per fer-se una idea general de la ciutat i dels llocs més atractius que visitar. Per un import raonable dóna la volta a la ciutat oferint explicacions dels diferents llocs en diversos idiomes, permetent baixar i tornar a pujar en aquells llocs que es desitgin visitar més tranquil·lament.

Qui visiti Barcelona quedarà sorprès per la vida de la ciutat, l'amabilitat dels seus habitants, el seu caràcter cosmopolita i la bellesa dels seus espais i edificis. L'arquitectura de Gaudí és especialment impactant per a qui no hagi tingut oportunitat de veure amb anterioritat les seves creacions. Destaca el mundialment famós Temple de la Sagrada Família, el Parc Güell, la Casa Batlló i la Pedrera, situades aquestes dues últimes en un dels carrers més majestuoses de la ciutat, el Passeig de Gràcia. Un altre carrer significativa i tradicional de la Ciutat Comtal, la Rambla, ofereix tot un espectacle de sons, colors i vida, que fan imprescindible un tranquil passeig gaudint del seu ambient.

El Barri Gòtic de la ciutat, amb la Catedral de Barcelona com estendard, és una altra visita obligada. Els seus carrers, a les quals es pot accedir des de la Rambla, constitueixen l'autèntic nucli històric de la ciutat, transportant el passejant a un altre temps.

La qualitat i varietat de museus de Barcelona és impressionant. Són especialment atractius el Museu Picasso, la Fundació Miró, el Museu Tàpies i el Museu Nacional de Catalunya, entre d'altres. Per la seva banda, el famós Liceu, el Palau de la Música i l'Auditori són autèntics símbols culturals de la ciutat i constitueixen el millor marc per a qui desitgi gaudir dels millors concerts i òperes.

Barcelona és una ciutat mediterrània que viu tant de dia com de nit totalment oberta al mar. La zona de Maremàgnum i la zona del Port Olímpic són dos dels punts amb més vida nocturna de la ciutat. No gaire lluny d'ells, al llarg de la pionera avinguda del Paral·lel es troben multitud d'històrics teatres i cinemes de Barcelona, encara que actualment - com ciutat cosmopolita que és - és possible trobar espais lúdics de llarg a llarg de la ciutat.

En el pla esportiu, el Barça és referència obligada i símbol internacional de Barcelona, tot i que no és l'únic equip de futbol de la ciutat (es poden veure partits del R.C.D. Espanyol a l'Estadi Olímpic de Montjuïc). El Museu del Barça és un dels més visitats d'Espanya a tots els nivells. El futbol és l'esport rei, però Barcelona compta amb competicions internacionals de tennis (Trofeu Comte de Godó), Fórmula 1 (Gran Premi de Catalunya), un Gran Premi de Motociclisme, atletisme, bàsquet, handbol, natació, vela, i un llarg etcètera que atreuen cada any a milers de fans, per als quals Sitges i l'Hotel Platja Golf o els apartaments Sunway Sitges són la millor elecció a l'hora de decidir on allotjar-se.